Lirik Lagu Safitri Tresno Yue Liang Dai Biao Wo De Xin

Safitri Tresno Yue Liang Dai Biao Wo De Xin

[ti:Tresno Yue Liang Dai Biao Wo De Xin] [ar:Safitri] [al:Lagu Dangdut Safitri Terbaru] [au: .lrc by dangdut.bloggersragen.com] [length: 04:47] [by: www.bloggersragen.com] [re: Lyrics Grabber] [ve: 1.3.0] [00:00.00] dangdut.bloggersragen.com [00:32.00] Tresno kang sejati, [00:38.00] Kadyo mimi lan mintuno [00:46.00] Senadyan susah, [00:50.00] Senadyan bungah kembange tresno iku [01:01.00] Bungah susah dilakoni, [01:08.00] Nadyan ora janji [01:15.00] Tak tunggu-tunggu, [01:18.00] Tak antu-antu sliramu kapan bali [01:30.00] Ati roso , [01:37.00] Senadyan ora crito [01:44.00] Janji kang sejati, [01:51.00] Ono sak jroning ati [01:59.00] Bungah susah dilakoni, [02:06.00] Nadyan ora janji [02:13.00] Lintang rembulan saksi abadi [02:20.00] Tresnaku mung sawiji [02:58.00] Bungah susah dilakoni, [03:05.00] Nadyan ora janji [03:12.00] Tak tunggu-tunggu, [03:15.00] Tak antu-antu sliramu kapan bali [03:27.00] Ati roso tresno, [03:34.00] Senadyan ora crito [03:41.00] Janji kang sejati, [03:48.00] Ono sak jroning ati [03:56.00] Bungah susah dilakoni, [04:03.00] Nadyan ora janji [04:10.00] Lintang rembulan saksi abadi [04:17.00] Tresnaku mung sawiji [04:24.00] Lintang rembulan saksi abadi [04:31.00] Tresnaku mung sawiji

Ilat Tanpo Balung Safitri Susu Diwales Wiso Safitri
Anonim

Anonim

Ini musik nya musik mandarin kan min? Bisa nhasih tau gk aslinya lagu siapa? Plisss penasaran bgt

02/07/15 14.12
Sinta Putri Surono

teresa teng - yue liang dai biao wo de xin

14/09/15 14.52

Komentar Lirik Lagu Safitri Tresno Yue Liang Dai Biao Wo De Xin