Lirik Lagu D Tol Kuli Bangunan

D Tol Kuli Bangunan

Lirik Lagu Dangdut D Tol Kuli Bangunan dengan durasi 05:44 di video youtube d41DTDbhm7I. Download file .lrc lagu Kuli Bangunan oleh D Tol cocok untuk karaoke.

[ti:Kuli Bangunan] [ar:D Tol] [al:Lagu Dangdut D Tol Terbaru] [au: .lrc by dangdut.bloggersragen.com] [length: 05:44] [by: www.bloggersragen.com] [re: Karaoke Lyrics Maker lrc] [ve: 1.5.0] [00:01.00] D Tol - Kuli Bangunan [00:08.00] [00:08.00] === File .lrc by dangdut.bloggersragen.com === [00:21.00] [00:22.00] .:: Karaoke Lyrics Maker lrc ::. [00:37.00] [00:38.00] Rekoso tenan pakaryan kuli bangunan [00:45.00] Najan gajian ra biso ngisi celengan [00:52.00] [00:53.00] Kok ngeres tenan [00:55.00] Gajiku pendhak mingguan [01:00.00] Kanggo sarapan [01:02.00] Ugo cukup nggo rolasan [01:06.00] Kudu tansah sabar tak lakoni [01:13.00] [01:14.00] Pundhak nganti keju [01:15.00] Mben dino ngusungi watu [01:17.00] Bengi nganti ra biso turu [01:20.00] [01:21.00] Remuk awak iki [01:23.00] Judeg ngubah nasib iki [01:25.00] Nanging aku ra biso nguncati [01:30.00] [01:31.00] Aku kroso seneng [01:34.00] Setu wancine lautan [01:37.00] Kabeh podho antri njuk gajian [01:44.00] [01:45.00] Kebangeten tenan [01:48.00] Setu ra duwe turahan [01:52.00] Ludes mergo nekani jagongan [02:00.00] Ludes mergo lunasi bon bonan [02:09.00] [02:09.00] visit dangdut.bloggersragen.com [02:23.00] [02:24.00] Rekoso tenan pakaryan kuli bangunan [02:31.00] Najan gajian ra biso ngisi celengan [02:37.00] [02:38.00] Kok ngeres tenan [02:42.00] Gajiku pendhak mingguan [02:46.00] Kanggo sarapan [02:49.00] Ugo cukup nggo rolasan [02:53.00] Kudu tansah sabar tak lakoni [03:01.00] [03:01.00] Pundhak nganti keju [03:02.00] Mben dino ngusungi watu [03:04.00] Bengi nganti ra biso turu [03:09.00] [03:09.00] Remuk awak iki [03:10.00] Judeg ngubah nasib iki [03:11.00] Nanging aku ra biso nguncati [03:16.00] [03:17.00] Aku kroso seneng [03:20.00] Setu wancine lautan [03:24.00] Kabeh podho antri njuk gajian [03:31.00] [03:32.00] Kebangeten tenan [03:35.00] Setu ra duwe turahan [03:39.00] Ludes mergo nekani jagongan [03:46.00] Ludes mergo lunasi bon bonan [04:09.00] [04:09.00] Rekoso tenan pakaryan kuli bangunan [04:16.00] Najan gajian ra biso ngisi celengan [04:23.00] [04:24.00] Kok ngeres tenan [04:26.00] Gajiku pendhak mingguan [04:31.00] Kanggo sarapan [04:33.00] Ugo cukup nggo rolasan [04:38.00] Kudu tansah sabar tak lakoni [04:44.00] [04:45.00] Pundhak nganti keju [04:47.00] Mben dino ngusungi watu [04:49.00] Bengi nganti ra biso turu [04:51.00] [04:52.00] Remuk awak iki [04:54.00] Judeg ngubah nasib iki [04:56.00] Nanging aku ra biso nguncati [05:02.00] [05:02.00] Aku kroso seneng [05:04.00] Setu wancine lautan [05:09.00] Kabeh podho antri njuk gajian [05:15.00] [05:16.00] Kebangeten tenan [05:19.00] Setu ra duwe turahan [05:23.00] Ludes mergo nekani jagongan [05:31.00] Ludes mergo lunasi bon bonan [05:38.00] [05:39.00] visit dangdut.bloggersragen.com [05:41.00] [05:42.00] Download MP3 dari Video Youtube : d41DTDbhm7I

Embarkasi Haji D-tol Gerbang Dadi Saksi D-tol Wulan Mei D-tol Pedhot Pengen Balen D-tol Campursari Nyonggo Gunung Lawu D-tol
Bowo Ekowidodo Sragen

Mantab pokok e lagune.. gayengke mas :v

30/01/13 03.52
Anonim

Anonim

Cocok go sing lagi makaryo :D

30/01/13 03.54

Komentar Lirik Lagu D Tol Kuli Bangunan